Varning för Rörelseglädje

Vi kan nog alla vara överens om att det varit bloggtorka deluxe här inne.  Någon kanske till och med undrar om jag lever?

Yes jag lever. Och jag jobbar på med spännande projekt och utmaningar. Jag har två saker jag vill dela med mig av.

  1. Jag har fått stipendium för mitt filmprojekt ”Varning för rörelseglädje”, vilket är fantastiskt roligt. En lustfylld film utan pekpinnar. Dessutom har jag lyckats få en trevlig journalist och bildskapare med mig på tåget som kommer hjälpa mig verkställa projektet. Så numera är det vårt projekt. Johan Erkkis och mitt. Såklart är mina kids med på ett hörn. Jag kan go on och on om detta, men mer info kommer inom kort.
  2. Jag har kommit in på en utbildningen ”Entreprenör Ekoturism”, på Österlens folkhögskola.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *